Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Hieronder vindt u de belangrijke vragen die klanten aan mij stellen.

Kan iedereen bij Hanne de Jager terecht?

Alle volwassen vrouwen met (licht)overgewicht kunnen bij Hanne de Jager terecht. Vrouwen die vanwege medische redenen een specifiek dieet nodig hebben, zal ik door moeten verwijzen naar de huisarts of diëtist.

Waar is Hanne de Jager gevestigd?

Hanne de Jager, gewichtsconsulent is gevestigd op de Wenckebachplantsoen 133, 3431TD, Nieuwegein.

Wat is het verschil tussen een gewichtsconsulent en een diëtist?

Het verschil tussen een gewichtsconsulent en een diëtist is dat een gewichtsconsulent uitsluitend gezonde mensen met onder- of overgewicht begeleidt. Gewichtsproblemen als gevolg van een ziekte worden bij een diëtist en/of arts behandeld.

Financiële vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over de betaalmogelijkheden, kosten van de consulten en vergoedingen.

Hoe gaat de betaling in zijn werking?

De betaling aan mij dient contant of door overschrijving plaats te vinden. De cliënt ontvangt een factuur voor de geleverde consulten.

Wordt dit vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Veel zorgverzekeraars bieden jou een (gedeeltelijke) vergoeding voor de begeleiding. Je leest hier meer over op www.hannedejager.nl/tarieven of in de voorwaarden die bij jouw verzekeringspolis horen.

Worden de kosten vanuit de basisverzekering vergoed?

De kosten van een gewichtsconsulent worden niet vanuit de basisverzekering vergoed. Om voor een vergoeding vanuit je zorgverzekering in aanmerking te komen, dien je dus een aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Gaat het van mijn eigen risico af?

Omdat gewichtsconsulten vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed, is het eigen risico hierop niet van toepassing.

Geldt voor gewichtsconsulenten een eigen bijdrage?

Voor gewichtsconsulenten geldt geen wettelijke eigen bijdrage. Je betaalt natuurlijk wel een deel van de kosten zelf als deze hoger zijn dan de verzekering maximaal vergoed.

Heb jij interesse om door mij begeleid te worden, heb jij een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via de contactpagina.