Hanne de Jager

Over mij

Mijn naam is Hanneke de Jager. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en begeleid, activeer en motiveer vrouwen met gewichtsproblemen die al jarenlang strijd voeren met hun overgewicht.

Extra aandacht besteed ik aan het behoud van het uiteindelijke streefgewicht. Daarbij specialiseer ik mij in emotie-eten.

In 1974 zette ik als leerling verpleegkundige mijn eerste stappen in de gezondheidszorg. En al snel wist ik ‘hier ligt mijn passie”.
Gedurende mijn werkzame leven als verpleegkundige heb ik in verschillende takken van de gezondheidszorg gewerkt. Door de jaren heen werd ik mij steeds meer bewust van het effect van voeding op de gezondheid.

Zodoende is mijn interesse voor voeding en leefstijl ontstaan. Mijn wens was om daar ooit iets mee te gaan doen. Toen die gelegenheid zich voordeed, ben ik de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen en heb daar geen spijt van.

Door mijn brede ervaring in de gezondheidszorg, aangevuld met mijn opleiding gewichtsconsulent kan ik u goede adviezen geven over gezonde voeding en leefstijl en de gezondheidswinst die dat met zich meebrengt.

Blijvend resultaat
Persoonlijke begeleiding
Betrouwbaar